تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا)




ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد...


 مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

 
فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو
 
پیاز ساطوری                                             یک عدد
 
سیبزمینی پوست گرفته گردویی                  3 تا 4 عدد
 
کشمش بی هسته                                  1پیمانه
 
رب گوجه فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری
 
زردچوبه                                                 1 قاشق مرباخوری
 
روغن، نمک، فلفل                                    به میزان لازم
 
 

 طرز تهیه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .

سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه  را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .
 سیمرغ

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد