
آوکادو را با برش طولی از وسط
نصف کنید و هسته آن را در بیاورید. گوشت آوکادو را با قاشق بتراشید، به
طوری که پوست خالی شود ولی سوراخ نشود...
مواد لازم (جهت 6نفر)
آوکادو رسیده 3عدد
میگو پخته شده 6عدد
کرفس با برگ نازک 2ساقه
کاهوپیچ 1عدد
هویج پخته 1عدد
مایونز نیم پیمانه
فلفل قرمز یا سبز تند 2عدد
لیمو 2عدد
سرکه 2قاشق
روغن سالاد 3قاشق
نمک فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
لیمو
را آب بگیرید. آوکادو را با برش طولی از وسط نصف کنید و هسته آن را در
بیاورید. گوشت آوکادو را با قاشق بتراشید، به طوری که پوست خالی شود ولی
سوراخ نشود. آبلیمو را روِی گوشت آوکادو بدهید و کمی هم توی پوست بمالید
تا رنگ آن تیره نشود(رنگ گوشت آوکادو زود بر می گردد) میگو و کرفس و هویج
را نخودی خورد کنید و همراه با اندکی نمک و فلفل با مایونز و گوشت آوکادو
مخلوط کنید و توی پوست خالی آوکادو بریزید. فلفل قرمز یا سبز را خرد کنید
2-3 تکه روی هر پوست پر از سالاد بگذارید.
کاهو شسته وخشک کرده را رشته
رشته کنید و در ظرفی بریزید و نمک و فلفل بپاشید و روغن و سرکه را روی آن
بدهید و زیر و رو کنید و سپس در 6 بشقاب سالاد خوری بکشید و در هر ظرف یک
نیمه آوکادوی پر از سالاد کنار کاهو بگذارید و به عنوان غذای اول سر سفره
بگذارید.
به جای میگو میتوان سینه مرغ یا ژامبون گاو یا سوسیس یا تخم
مرغ سفت به کار برد. به جای پوست آوکادو، سالاد را می توان در بشقاب یا روی
برگ کاهو ریخت.
سیمرغ