
کارشناسان علوم تغذیه و سلامت تاکید کردند:
این ایده که چایهای گیاهی در زمینههای مختلف برای سلامتی انسان مفید
هستند و خواص متنوعی دارند، تنها یک باور عمومی نیست بلکه این ادعا اساس
علمی دارد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دیان مک
کای و جفری بلومبرگ دو متخصص مرکز مطالعات تغذیه انسانی در سالمندان جین
مایر USDA در یک تلاش تازه به جستجوی شواهد علمی ثابت کننده خواص مفید سه
نوع از پرمصرف ترین چایهای گیاهی در آمریکا پرداختند.
به
گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این متخصصان در آزمایشات خود روی چایهای
گیاهی مختلف به نتایج عملی جالبی دست یافتند. آنها دریافتند که چای بابونه
فعالیت ملایم ضد میکروبی و تاثیر فوقالعاده زیاد ضد تجمع پلاکتی دارد.
آنها
همچنین روی فعالیت زیستی چای نعناع نیز بررسی کرده و دریافتند: این گیاه
خاصیت بسیار بالای ضد میکروبی و ضد ویروسی و تاثیر آنتی اکسیدانی، ضد
سرطانی و نیز ضد آلرژیک در برخی موارد دارد.
این آزمایشات هم چنین نشان داد که چای بامیه هم در پایین آوردن فشارخون نقش به سزایی دارد.
این یافتهها در مجله تحقیقات کشاورزی منتشر شده است.
منبع : isna.ir