ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
سینه مرغ ریز خرد شده: 275 گرم
سوسیس مرغ: 150 گرم
سیر: 1 تا 2 حبه، ریز شده
پیاز: 1 عدد، خرد شده
هویج متوسط: 2 عدد، ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 1 و 4/1 پیمانه
ماکارانی لوله ای: 250 گرم
پنیر پارمیسان: 2 قاشق غذاخوری، رنده ریز شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله 1 - کمی روغن در قابلمه ریخته، پیاز خرد شده را افزوده و تفت داده تا کمی نرم شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. در این زمان می توانید ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.
مرحله 2 - هویج متوسط خرد شده، سیر له یا رنده شده، سوسیس ورقه یا خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را مخلوط کرده تا با رب یکدست شوند. نمک و فلفل مواد را تست کرده، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید، بعد از آن حرارت را کم کرده و درب ظرف را گذاشته و برای نیم ساعت بپزید.
مرحله 3 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. ماکارانی ها را مثل روش همیشگی، در آب مناسب بهمراه کمی روغن و نمک برای 8 تا 10 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله 4 - ماکارانی های پخته شده را با مخلوط گوشت ترکیب کنید و در ظرف مخصوص فر ریخته، پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده و برای 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید، سپس در ظرف دلخواه کشیده و با سس مورد علاقه سرو کنید. می توانید مخلوط ماکارانی را در ظرفی داخل فر بگذارید که بخواهید با همان ظرف سرو شود.