ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: افراد در بعضی از مواقع در محیطهای کار و به علت نبود وقت کافی مجبور میشوند غذای خود را پشت میز کار میل کنند که لازم است به نکاتی توجه کنند
براساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت، وقتی افراد پشت میز
کار غذا میخورند باید حواسشان به غذایی که در دهان میگذارند باشد و اجازه
ندهند به خاطر این که حواسشان معطوف یک ایمیل و یا یک مورد کاری است بیش
از حد غذا بخورند. همچنین افراد میتوانند برای ناهار یک وعده غذایی با حجم
متعادل مصرف کنند و توجه داشته باشند که این وعده در حدی نباشد که احساس
سیری بیش از حد و رخوت بعد از صرف غذا، برایشان ایجاد شود.
بنابراین
گزارش، افراد بهتر است که ناهار را از منزل بیاورند و از خوردن غذاهای
پرکالری و فست فود اجتناب کنند در واقع ناهار فرصت خوبی است برای این که
غذاهای سالم بخورند و بهتر است با خود غذاهای سالم حاوی سبزیجات بیاورند،
تا مواد مغذی مهم از جمله پروتئین و فیبر را دریافت کنند.
بنا به
توصیه دفتر آموزش ارتقاء سلامت، بهتر است برای حفظ ایمنی غذا و حمل آن از
ظرف مخصوص استفاده کرده و سپس آن را به یخچال موجود در محل کار منتقل کنند و
اجازه ندهند منتقل کردن غذا به یخچال بیش از 2 ساعت به طول انجامد.
این
گزارش میافزاید: افراد میتوانند هر زمان که فرصت بود به قدم زدن و
پیادهروی بپردازند و اگر مجبور هستند که پشت میز، غذا را صرف کنند باید به
دنبال راهکارهایی برای حرکت در بقیه اوقات روز باشند و سعی کنند در مسیر
برگشت به خانه قدری پیاده روی کنند.
این گزارش حاکیست، میز
کار را همیشه باید مرتب، تمیز و ضدعفونی کنند و تمیز کردن میزکار حداقل
روزی یکبار با مواد ضدعفونی توصیه میشود. پاک کردن میز تنها با دستمال
کاغذی فایده چندانی ندارد و در از بین بردن آلودگیها مؤثر نیست. افراد
میتوانند در هنگام صرف غذا بر روی میزکار خود، از یک روکش یا رومیزی کوچک
استفاده کرده تا بین میکروبها و غذای آنها مانع ایجاد شود همچنین
میتوانند غذا را به همراه یک دوست یا همکار صرف کنند تا فرصتی را برای
استراحت و تجدید روحیه و تعامل با همکاران به خود بدهند.