
مصرف لیمو ترش همراه با چای به مینای دندان آسیب میزند
یک متخصص تغذیه گفت:
مصرف لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن میشود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد.
سید
ضیاءالدین مظهری افزود: چای دارای ترکیباتی آنتیاکسیدانی است که اگر بدون
قند مصرف شود و گرما و حرارت آن کم باشد آنتیاکسیدانهای آن بهتر جذب بدن
میشوند.
وی
گفت: چای جزو نوشیدنهایی است که باعث رفع خستگی بدن و استحکام دندانها
میشود و مواد آنتیاکسیدانیموجود در آن رادیکالهای آزاد را از بین
میبرد.
این متخصص تغذیه افزود: چای
به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود به
دلیل اینکه جذب آهن غذا را مختل میکند همچنین مصرف مواد فیبردار و
نانهایی که خوب تخمیر نشده است به دلیل تشکیل مادهای به نام فیتات از جذب
آهن خون جلوگیری میکند.
وی ادامه داد:
مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولاً به عنوان یک چاشنی استفاده میشود.
لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن میشود و احتمال آسیب
رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد و خشکی دهان را افزاش میدهد.
البته مصرف لیمو ترش بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان میشود.