ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
طرز تهیه: گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت میدهیم و سپس نمک، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. مواد که کمی تفت داده شد، نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده میریزیم و حرارت را تنظیم میکنیم و میگذاریم تا گوشت پخته شود. سپس قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری میریزیم و به آن نمک و روغن و چند قطره آبلیمو اضافه کرده و روی حرارت زیاد میپزیم.
سپس قارچ، زرشک، جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشتچرخکرده اضافه میکنیم. بعد از این که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پُر وسط خمیر میگذاریم و دو طرف خمیر را روی هم میآوریم و کنارههای آن را با انگشت چین میدهیم. حالا پیراشکیها برای سرخ شدن آمادهاند اما اگرخمیرآماده در دسترس ندارید به روش زیر آن را تهیه کنید.