تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

بریانی سبزیجات ( غذای هندی )


بریانی سبزیجات ( غذای هندی )




سیر پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزی‌جات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.


 
مواد لازم (برای 6 نفر)
روغن سبزی‌جات:‌ یک قاشق غذاخوری
پیاز:‌ یک عدد، خلال شود.
سیر: 2 حبه،‌خرد شود.
چوب دارچین: یک عدد
هل از پوست در نیامده: 6 عدد
زیره: یک و نیم قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
برنج دانه بلند: ‌2 پیمانه
آب سبزی‌جات: 3 پیمانه



لوبیا سبز خرد نشده: 175 گرم، سر و ته آن زده شود.
گل کلم: 200 گرم، به گلچه‌های کوچک تقسیم شود.
قارچ: 100 گرم، دو نیم شود.
برگ گشنیز تازه: نصف پیمانه
بادام بو داده:‌ 2 قاشق غذاخوری
ماست کم چرب: 4/1 پیمانه
طرز تهیه:
• روغن را درون قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
• سیر و پیاز را در روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید.
• دارچین، هل، زیره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه کنید و 30 ثانیه آن‌ها را حرارت دهید.
• برنج را به ظرف اضافه کرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط کنید، سپس آب سبزی‌جات، لوبیا، گل کلم و قارچ را به آن‌ها اضافه کنید.
• قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی‌که آب آن جذب شود، بگذارید بجوشد.
• سپس حرارت را تا حد امکان کم کرده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، آن را حرارت دهید.
• چوب دارچین را از درون قابلمه بیرون آورید.
• غذا را در طرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز و بادام بو داده بریزید و همراه با ماست آن را میل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد