ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید
زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربع
زمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقه
و ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک
مواد لازم :
۳ عدد تخم مرغ
۳/۴ فنجان کره
۳ فنجان سرپر آرد
۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو
۲ و ۴/۱ فنجان شکر
۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل
۱ اسانس رنگ قرمز
۱ و ۲/۱ بکینگ پودر
۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکه
تکه های شکلات به صورت قلب
خاک قند
۳/۴ قاشق چایی خوری نمک
طرز تهیه :
۱- تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود
باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک
آماده کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳ نمک را با هم مخلوط کنید.
کاسه را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید
تا آب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا
کاملا یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.
۳- حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه
آنها را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،در یک ظرف حرارت بدهید.
در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده
شده تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.
۴- خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش
دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا
بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد
شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های
شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک
قند بپوشانید.
ارزش غذایی
۱۷۲ کالری
چربی ۶ گرم
چربی اشباع شده ۳ گرم
اسید چربی ۲ گرم
کلسترول ۳۶ میلی گرم
سدیم ۱۲۴ میلی گرم
کربوهیدرات ۲۸ گرم
قند ۱۷ گرم
پروتئین ۳ گرم
کلسیم ۲ واحد
آهن ۴ واحد