ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
آب لیمو | ۱ لیوان |
زعفران | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
تکه های مرغ را
از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران قرار دهید . موقع به سیخ
کشیدن گوشت سعی کنید که تکه های سینه را که پخت کمتری لازم دارد با هم و
تکه های ران را جدا وبا هم به سیخ بکشید وبا حرارت کم مرغ را کباب کنید .