ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزیجات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت:60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج دانه بلند: 4/3 پیمانه (150 گرم)
بادمجان بزرگ: 2 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد،کاملا ریز شود.
سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.
پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چایخوری
آب 2 عدد لیموی تازه
ماست کم چرب: نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه
طرز تهیه:
* فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
* درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه
یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد
بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
* با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتیمتر از گوشت بادمجان را درآورده و آنها را کاملا ریز کنید.
* روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمهای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
* سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آنها را تفت دهید.
* بادمجانهای ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا
زمانیکه نرم شوند آنها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت
بردارید.
* برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
* بادمجانها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آنها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
* سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجانها نرم شده و مواد درون آنها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
همشهری آنلاین