تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

شیرینی دانمارکی


مواد لازم:
شیر سرد=یک و 3/1 پیمانه
 تخم مرغ =3عدد
کره=400گرم
 خمیرمایه=یک قاشق سوپخوری
 شکر=55گرم
 نمک=2/1 قاشق چایخوری
 کره ى آب شده یا روغن مایع =100گرم
آرد=700گرم
طرز تهیه :
1. اول آرد و خمیرمایه و نمک را باهم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
2. در ظرفی جداگانه شیر و تخم مرغ ها و شکر و روغن مایع را مخلوط میکنیم.
3. بعد در وسط آردها یک گودی درست کرده و مواد (روغن و تخم مرغ ...)که با هم مخلوط کردیم را وسط آردها میریزیم -وهم میزنیم تا مواد خمیر شوند.
 4. خمیر را حدود 5 تا8 دقیقه خوب ورز میدیم-خمیر اولیه نسبتا سفت هست –اگر زیاد سفت بود 2 ق غ آب اضافه میکنیم و اگر شل بود به همین اندازه آرد اضافه میکنیم-خمیر را استراحت میدیم تا حجمش 2 برابر شود-5. در این فاصله 400گرم کره را روى نایلن رنده کرده-یک نایلن دیگر هم روی آن مى اندازیم و وردنه میکشیم تا به شکل مربع در بیاد.
6. خمیر که ورآمد روى سطح را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح باز میکنیم از 4 طرف-وسط خمیر باید برجسته تر باشد-کره ى سرد را وسط خمیر میزاریم و مثل بغچه خمیررا میبندیم-آرد اضافه را از روى خمیر پاک میکنیم-با وردنه به صورت ضربه اى روى خمیر میزنیم و بعد شروع به وردنه کشیدن میکنیم تا خمیر باز شود در حین کار زیر خمیر را چند دفعه آردپاشی میکنیم تا کره بیرون نزند.
7. خمیر را زیر و رو میکنیم چند دفعه تا از یک طرف به خمیر فشار نیاید.2سر خمیر را وسط میاریم و تا میکنیم ودر نایلن 20دقیقه در یخجال میزاریم این مراحل را 4 دفعه انجام میدیم-بعد از مرحله ى چهارم خمیر را پهن کرده و اطرافش را با چاقو میبریم .بعد خمیر را به صورت مربع یا مستطیل برش میزنیم و شکل میدهیم وسطشان هم کرم میزاریم-20 دقیقه توى سینى استراحت میدیم تا خمیر 2 برابر شود-یک تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و روى شیرنى ها میکشیم کنجد میباشیم -در فر از قبل کرم شده -طبقه ى وسط-حرارت 190-20دقیقه-بعد از پخت روى شیرنى ها شهد یا عسل ر قیق شده میزنیم تا شیرنى ها براق شوند.
 نکته=وردنه نباید از روى خمیر بایین بیاد جون لایه ها به هم می جسبند و خمیر از هم باز نمیشه


(دستور انحصاری آشپزآنلاین)




منبع: آشپز آنلاین

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد