تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه بیسکویت های خرمایی


مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید=3 لیوان
روغن=2/1 لیوان
آب=2/1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شکر=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
مواد میانی:
خرما بدون هسته نرم شده=2 لیوان
کره=50 گرم
پودر دارچین=کمی
طرز تهیه خمیر:
1. خمیر مایه را در 4/1 لیوان آب گرم و شکر مخلوط کرده  به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.
2. بقیه مواد را به خمیرمایه اضافه کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت نیم ساعت در ظرف سرداری بگذارید تا خمیر ور بیاید.
3. خرما را با کره و پودر دارچین مخلوط کرده خوب ورز دهید.
4. خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کرده ،خرما را به صورت رول طبق شکل درآورده در اول خمیر گذاشته سپس خمیر را به صورت رول بپیچید.



 


 



 

 







 


 


 

5. رولت را طبق شکل برش داده  سپس یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته هم بزنید و با برس روی بیسکویت ها کشیده سپس روی بیسکویت ها را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.



 


 


 


 


 


 


 













 


 


 

6. بیسکویت های خرمایی را در ظرف فری که از قبل چرب کرده و کمی آرد پاشیده اید با فاصله بچینید سپس ظرف را به مدت  20 دقیقه  در فر بگذارید تا بیسکویت ها با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزند.




 







 



 


 

(دستور انحصاری آشپزآنلاین)




منبع: آشپز آنلاین

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد