ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد
لازم
نیم کیلو آرد
2
قاشق غذاخوری پودر خمیر ترش
یک قاشق چایخوری نمک
به مقدار
کافی آب ولرم
یک قاشق مرباخوری شکر
250 گرم سبوس گندم
یک
قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
پودرخمیرترش را درنصف لیوان
آب گرم همراه با شکرحل کنید وبگذارید پف کند. مایه خمیررا با نمک و آب
گرم، به آرد و سبوس اضافه کرده ، مخلوط کنید. خوب به هم بزنید تا خمیری نرم
به دست آید. با دست چرب خمیر را به مدت 5 یا 6 دقیقه ورز دهید و خمیررا در
جای تقریباً گرم نگه دارید تا حجم آن دوبرابر شود. مجدداً دست را چرب کنید
و خمیر را دو تا سه دقیقه ورز دهید. قالب را چرب کرده و دورتا دورقالب را
سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره پف کند. روی خمیر را با
آب یا شیر، کمی خیس کرده و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط
فر داغ شده با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید
تا نان کاملاً بپزد.
بعد از یک تا دو دقیقه نان را از قالب بیرون آورده
و روی شبکه سیمی قرار دهید تا نان کمی خنک شود. سپس آن را داخل نایلون
بگذارید.
نکات تغذیه ای:
1- سبوس غلات یکی از منابع غنی ویتامین
های گروهB، خصوصاً بیوتین است وبرای درمان ریزش مو بسیار مؤثر است.
2-همچنین
یکی از منابع غنی فیبری است. کسانی که دارای تری گلیسرید بالا هستند، به
جای نان سفید معمولی ، باید نان سبوس دار مصرف کنند.
3-مصرف نان سبوس
دار برای درمان یبوست بسیار مؤثر است.