تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

خورش آلو و هویج


یکی از متداول‌ترین خورش‌ها در مناطق سردسیری کشور – به‌خصوص در ماه رمضان – خورش آلو و هویج است.
آلو به علت داشتن طعم ترش، در این غذا چاشنی مناسبی در کنار هویج شیرین  خواهد بود.

مواد لازم برای 6 نفر:
- گوشت خورشی 350 گرم
- هویج 500 گرم
- آلو بخارا 100 گرم
- پیاز، یک عدد
- شکر، یک قاشق سوپ‌خوری
- رب گوجه فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
- پودر زعفران، یک قاشق چای‌خوری
- زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:
1 – ابتدا هویج‌ها را شسته و پس از پوست گرفتن، آنها را به صورت خلالی خرد کنید. سپس در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و بگذارید روغن داغ شود. هویج‌های خلال شده را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. پس از اینکه خلال هویج کمی تغییر رنگ پیدا کرد، شعله زیر تابه را خاموش کرده و تابه را کناری بگذارید.
2 – آلو بخاراها را داخل کاسه کوچکی خیس کنید و پس از شستن آنها، مقداری آب داخل کاسه‌ای بریزید و بگذارید آلوها خوب خیس بخورند.
نکته:  میزان آلو بستگی به ذائقه شما و افراد خانواده‌تان دارد؛ بنابراین می‌توانید مقدار استفاده از مواد لازم را – که ذکر شد – کمتر یا زیادتر کنید.



3 – پیاز را پوست بگیرید و پس از شستن، به صورت خلالی خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای که برای طبخ خورش آماده کرده‌اید، مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیاز را داخل آن بریزید و بگذارید سرخ شود. زردچوبه را هم به پیاز اضافه کنید.
از طرف دیگر در این فاصله زمانی، گوشت را بشویید و به اندازه مناسب برای خورش خرد کنید و سپس در مراحل پایانی سرخ شدن پیازها، به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تکه‌های گوشت در روغن تفت داده شوند. پس از آن زعفران را نیز اضافه کنید.
4 – مقداری آب جوش در قابلمه حاوی گوشت و پیاز داغ بریزید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت به طور کامل بپزد. بعد از حدود 45دقیقه و با پخت کامل گوشت، در قابلمه را بردارید و آلو بخارای خیس شده را به آن اضافه کنید.
 نکته:  شما می‌توانید آلوها را در ظرف دیگری به صورت جداگانه بپزید و پس از پخته شدن به گوشت اضافه کنید. با این حال روش پخت پیشنهادی - یعنی پختن به همراه گوشت – باعث طعم‌دار شدن خورش می‌شود.
5 – پس از اضافه کردن آلو، حدود 20 دقیقه دیگر حرارت دادن را ادامه دهید تا آلو بپزد. سپس هویج‌های خلال شده را به همراه شکر به مواد اضافه کنید.
 نکته:  مقدار شکر نیز مانند آلو به ذائقه شما بستگی دارد.
6 – در مرحله پایانی، رب را در تابه کوچکی به صورت جداگانه کمی سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس به مواد اضافه کنید. میزان حرارت شعله را کم کنید و بگذارید به مدت یک ربع دیگر جوش بزند. حالا دیگر خورش آماده است.
نکته:  اگر وقت شما تنگ است و می‌خواهید خورش زودتر آماده شود، می‌توانید پیاز و زردچوبه را در روغن داخل دیگ زودپز سرخ کرده و سپس گوشت را در مخلوط پیاز داغ و زردچوبه بریزید و بعد از کمی تفت دادن و اضافه کردن زعفران و مقداری آب، در دیگ زودپز را ببندید و بگذارید گوشت بپزد. پس از پختن گوشت، بقیه مواد یعنی آلو، هویج، شکر و رب را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر نیز بپزد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد