تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

دستور تهیه مافین های خرمایی


مواد لازم:
خرمای بدون هسته=1 لیوان
آب=1 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
پودر شکر=2/1 لیوان
روغن=2/1 لیوان
ادویه دارچین=1 قاشق چایخوری
آرد سفید=1 و 2/1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. خرمای بدون هسته را همراه با آب مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم بزنید تا خرما در آب حل شود.
2. در ظرفی تخم مرغ،شکر،روغن و دارچین را با همزن برقی بزنید سپس مخلوط خرما و آب را از روی حرارت برداشته به آن اضافه کنید و با همزن بزنید.
3. در ظرفی جداگانه آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
4. قالب مخصوص مافین را چرب کرده کمی آرد بپاشید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد برداشته و در قالب ها بریزید  سپس ظرف را در فر بگذارید تا مافین ها به مدت 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزد.




 


5. مافین ها را از قالب جدا کرده روی آن را با سس  توفی و نارگیل تزئین کنید.



 


 


 


 



 




منبع: آشپز آنلاین

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد