ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
با استفاده از کلم برگ، میتوان سالادهای متنوعی درست کرد که در آن از سبزیجات مختلفی استفاده میشود ولی این بار در کنار ترشی آبلیمو و عطر سبزیجات معطر، شیرینی حاصل از کشمش، به آن طعم تازهای بخشیده است.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ
400 گرم کلم برگ سفید [خواص کلم]
ـ 2 عدد پیازچه
ـ 175 گرم هویج
ـ
115 گرم کرفس
ـ 70 گرم کشمش
ـ نصف قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه
(در صورت دلخواه)
ـ یک قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
ـ 3 قاشق
سوپخوری روغن زیتون بودار
ـ یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
طرز
تهیه:
1 ـ با استفاده از یک چاقوی تیز، کلم برگ را به صورت خلالی
خرد کنید. پیازچهها و ساقههای کرفس را نیز حلقهحلقه ببرید. هویجها را
به وسیله چاقو به شکل خلالی خرد کرده یا اینکه از رنده درشت استفاده کنید.
2
ـ بعد از اینکه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را
در کاسه بلوری بزرگی ریخته، سپس کشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه
کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
3 ـ جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو
را نیز به سالاد اضافه کرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید. درظرف
حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم
مواد با هم ترکیب شود.
پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلالهای
هویج و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.
نکته: اگر دری برای کاسه پیدا
نکردید، از پلاستیک محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده کنید.