ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم (برای 4 نفر):
ماهی
آزاد 180 گرم
جعفری و پیازچه خرد
شده به میزان لازم
سیر ساطوری شده 4 حبه
سیب
زمینی آب پز متوسط 4 عدد
فلفل دلمهای خرد شده
نصف لیوان
نان لواش 3 عدد
روغن
مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا ماهی
را با کمی نمک و آبلیمو بخارپز کنید.
ماهی و سیب زمینی پخته را رنده
کنید.
سپس ماهی را با سیب زمینی مخلوط کنید و به آنها سیر، جعفری،
پیازچه و فلفل دلمهای خردشده را بیفزایید.
نانهای لواشتان را نیز به 5
مستطیل تقسیم کرده و مواد یاد شده را به شکل مثلثی داخل آنها قرار داده و
بپیچید(طرز پیچیدن نان سمبوسه).
سمبوسه ها را در روغنی که از قبل داغ
کردهاید، سرخ کنید.
حال غذا آماده است.
مقدار انرژی غذا:
مقدار
انرژی موجود در هر یک از مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:
ماهی
آزاد 300 کیلوکالری
جعفری و پیازچه خرد
شده 25 کیلوکالری
سیر ساطوری شده 10
کیلوکالری
سیب زمینی متوسط 320 کیلوکالری
فلفل
دلمهای خرد شده 15 کیلوکالری
نان
لواش 400 کیلوکالری
روغن
کانولا 225 کیلوکالری
این غذا
تقریباً 1300 کیلوکالری انرژی دارد و با تقسیم آن بین4 نفر، به هر نفر 325
کیلوکالری انرژی خواهد رسید.
البته خوردن این غذا به همراه سس یا سالاد
سبزیجات تازه به میزان انرژی یادشده حداقل 100 کیلوکالری دیگر اضافه خواهد
کرد.