ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
خوراک مرغ
و پیاز(هندی)
مواد
لازم:
روغن=1و 4/1 پیمانه/300 میلی لیتر
پیاز ریز شده=4 عدد متوسط
زنجبیل
نرم شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری
پودر کاری=1 و 2/1 قاشق چایخوری
سیر
تازه خرد شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
گشنیز
نرم شده=1 قاشق چایخوری
هل=3 عدد
دانه فلفل سیاه=3 عدد
رب گوجه
فرنگی=3 قاشق غذاخوری
ران مرغ بدون پوست=8 عدد
آب=1و 4/1 پیمانه
آب
لیمو=2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز=1 عدد
گشنیز تازه
فلفل سبز خلال
شده برای تزئین
طرز تهیه:
1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده پیازها را
در آن سرخ می کنیم.
2. حرارت را کاهش داده و زنجبیل،کاری،سیر،پودر فلفل
قرمز،گشنیز نرم شده،هل و دانه فلفل را به آن افزوده و خوب هم می زنیم تا
مخلوط شود.
3. رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و حدود 10-5 دقیقه
تفت می دهیم.
4. رانها را به ماهیتابه افزوده و به هم می زنیم تا مواد
کاملا جذب مرغ شود.
5. آب را داخل ماهیتابه ریخته، سر آن را گذاشته و می
گذاریم 25-20 دقیقه بپزد.
6. آبلیمو،فلفل،سیر و گشنیز را به مخلوط
افزوده مخلوط می کنیم.
7. غذا را در ظرف می کشیم و آن را تزئین کرده و
به صورت گرم صرف می نمائیم.