ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
گوشت
ران مرغ بدون پوست 450 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 2 قاشق
سوپخوری
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
شکر 3 قاشق مرباخوری
کدو 2
عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
روی پوست
ران جوجه به فواصل یک سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریکه تا
حدودی روی گوشت آن نیز برش نازکی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و
دو طرف مرغها را سرخ کنید , مخلوط سس سویا , شکر و آبلیمو را افزوده و بهم
بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها کاملا
ببرید و با برشهای کدو سرخ شده سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد
اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه برشهای کدو :
کدو را
بصورت مورب خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و کدوها را روی شعله
زیاد در ان سرخ کنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شکر را
بیافزایید و بهم بزنید .