تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

سوپ شاه میگو و اسفناج - ژاپنی


سوپ شاه میگو و اسفناج - ژاپنی


مواد لازم :  
میگو تاره  100 گرم
آرد ذرت  0.5 فنجان
اسفناج  50 گرم
آب  4 فنجان
ماهی سالمون دودی  300 گرم
سبزی  10 گرم


طرز تهیه :

آب ماهی را می توان از 12 ساعت قبل تهیه کرده و نگهداری نمایید , در صورت تمایل می توانید آن را بصورت بسته بندی آماده از فروشگاهها خریداری کنید .

شاه میگو را بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری خرد کنید و در آرد ذرت بغلطانید , میگو را در قابلمه آبجوش با نمک بمدت 2 دقیقه بپزید و آبکش کرده و روی دستمال تمیزی قرار دهید , اسفناجها را نیز به قابلمه آبجوش بیافزایید و شعله زیر آن را کم کرده تا بمدت 2 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد سپس آبکش کرده و بلافاصله در کاسه آب یخ قرار دهید , پس از اینکه اسفناجها خنک شدند , آنها را در پارچه تمیزی بپیچید تا آب اضافی آنها گرفته شود , برگهای اسفناج را به تکه های 4*5 سانتی متری خرد کنید , آب ماهی را بجوشانید و به آن نمک اضافه کنید , میگو و اسفناج را به 4 بخش تقسیم کرده و در کاسه ها سرو کنید و آب ماهی را روی آنها بریزید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه آب ماهی :
آب را در قابلمه ریخته و سبزی معطر را افزوده , بگذارید با حرارت ملایم جوش بیاید , درست قبل از اینکه آب بجوشد , سبزی را خارج کرده و آب آن را صاف کنید , قطعات ماهی را به آبی که صاف نموده اید اضافه کرده و آن را بجوشانید و بلافاصله از روی گاز بردارید سپس مجددا آب آن را صاف کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد