ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
میگو
تاره 100 گرم
آرد ذرت 0.5 فنجان
اسفناج 50 گرم
آب 4 فنجان
ماهی
سالمون دودی 300 گرم
سبزی 10 گرم
طرز تهیه :
آب ماهی
را می توان از 12 ساعت قبل تهیه کرده و نگهداری نمایید , در صورت تمایل می
توانید آن را بصورت بسته بندی آماده از فروشگاهها خریداری کنید .
شاه
میگو را بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری خرد کنید و در آرد ذرت بغلطانید
, میگو را در قابلمه آبجوش با نمک بمدت 2 دقیقه بپزید و آبکش کرده و روی
دستمال تمیزی قرار دهید , اسفناجها را نیز به قابلمه آبجوش بیافزایید و
شعله زیر آن را کم کرده تا بمدت 2 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد سپس آبکش
کرده و بلافاصله در کاسه آب یخ قرار دهید , پس از اینکه اسفناجها خنک شدند ,
آنها را در پارچه تمیزی بپیچید تا آب اضافی آنها گرفته شود , برگهای
اسفناج را به تکه های 4*5 سانتی متری خرد کنید , آب ماهی را بجوشانید و به
آن نمک اضافه کنید , میگو و اسفناج را به 4 بخش تقسیم کرده و در کاسه ها
سرو کنید و آب ماهی را روی آنها بریزید .
در صورت رعایت مقادیر مواد
اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه آب ماهی :
آب را در
قابلمه ریخته و سبزی معطر را افزوده , بگذارید با حرارت ملایم جوش بیاید ,
درست قبل از اینکه آب بجوشد , سبزی را خارج کرده و آب آن را صاف کنید ,
قطعات ماهی را به آبی که صاف نموده اید اضافه کرده و آن را بجوشانید و
بلافاصله از روی گاز بردارید سپس مجددا آب آن را صاف کنید .