ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
برنج
2 فنجان
شکر 30 گرم
جعفری ساطوری شده قدری
برگ مریم گلی قدری
گوشت
گوسفند 250 گرم
کشمش 60 گرم
بادام 60 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل
سیاه 1 قاشق مرباخوری
فلفل هندی 1 قاشق مرباخوری
ادویه 0.5 قاشق
مرباخوری
پیاز 3 عدد
طرز تهیه :
پیه
را در قابلمه آب
نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنید ، سپس گوشت را از قابلمه بر
داشته پیاز خرد شده را در آن ریخته آنرا هم کمی در همان پیه ، سرخ کرده و
مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته مدت پنج دقیقه مخلوط فوق را بپزید و
در طول این مدت مرتب همش بزنید ، سپس ادویه جات ، مویز ، گوجه فرنگی خرد
شده و آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم بپزید .
همینکه
آب کاملا بمخلوط فوق جذب گردید ، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری
در آن ریخته و در یک محل گرم مدت 17 الی 20 دقیقه بگذارید .