ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم برای
شش نفر :
سیبزمینی - دوکیلو
تخممرغ زده شده - دو عدد
پودر
نان خشک - هفت قاشق غذاخوری
نمک - دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده -
سه عدد
روغن مایع - نصف پیمانه
طرز تهیه :
فر
را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
سیبزمینیها را پوست کنده و ریز رنده کنید.
سیبزمینیهای رنده شده را
به همراه پودر نانخشک، تخممرغ، نمک و فلفلسیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم
بزنید تا تخممرغها کمی پف کنند. در این هنگام پیاز رنده شده را به آن
بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن ریخته و هم بزنید.
بقیه روغن را
در ظرف مناسب فر که متناسب با اندازه مایه کوکو باشد، بریزید. اندازه ظرف
باید طوری باشد که ضخامت کوکو حداکثر 4 سانتیمتر شود. قالب را با روغن
درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود.
قالب را با احتیاط از درون فر بیرون
آورده و مایه کوکو را درون ظرف پهن کنید. هرچه روغن داغتر باشد، کوکوی
برشتهتری خواهید داشت.
قالب کوکو را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر
بگذارید تا پخته و طلایی تیره شود. کوکوی آماده شده را بلافاصله برش داده و
سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید در این کوکو مقداری پنیر رنده شده، مثل
پنیر چدار بریزید.