ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
بادمجان
6 عدد
کدو 6 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
برنج 0.5 فنجان
نخود
فرنگی 0.5 فنجان
کره 250 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز
تهیه :
سرهای بادنجان و کدو را میگیریم و بصورت حلقه حلقه میبریم
اما حلقه ها را از هم جدا نمیکنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی
سازیم تا فرم بادنجان و کدو محفوظ بماند , چهار عدد از گوجه فرنگیها را
کنار میگذاریم و بقیه را حلقه حلقه میکنیم و بین هر حلقه کدو و بادنجان یک
حلقه گوجه فرنگی قرار میدهیم و کمی نمک و فلفل به ان میپاشیم , سپس بادنجان
ها و کدوها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و 150 گرم از کره را
قطعه قطعه کرده روی بادنجان و کدوها میگذاریم و ظرف را در فر با حرارت
ملایم قرار میدهیم و میگذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و
بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگیها را از وسط نصف و
داخل آنرا خالی میکنیم برنج و نخود سبز پخته شده را با کمی نمک و فلفل و
پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگیها را با این مواد پر
میکنیم گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و کدو دور ظرف میچینیم یکعدد
گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع دیگر می
گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگیها بپزد ولی له نشود این غذا را با
همان ظرف سر میز میبریم . ممکن است 150 گرم پنیر گودا یا گوریر را رنده
کنیم و روی آن بپاشیم بعد در فر قرار بدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد
اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست