ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
سویا:
یک بسته
پیاز: دو عدد متوسط
قارچ: چهار عدد
ذرت: پنج قاشق
غذاخوری
گوجهفرنگی: یک عدد متوسط
رب گوجهفرنگی: سه قاشق غذاخوری
ماکارونی:
یک بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
شما
بانوان
ایرانی میدانید که برای درست کردن رشتههای ماکارونی باید آب را جوش
بیاورید و سپس ماکارونیها را در آن بریزید تا جوش بخورد، سپس آن را آبکش
کنید، بهتر است، ماکارونی با سویا را به شکل دم شده میل نکنید، بلکه پس از
این که مایه آماده شد، آن را روی ماکارونی بریزید و میل کنید. اما طرز تهیه
مایه ماکارونی. ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود، پس از آن
سویا را با گوجهفرنگی رنده شده، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل و در صورت
تمایل کمی زردچوبه، به پیاز اضافه کنید و هم بزنید، پس از دقایقی ذرت و
قارچ را به آن اضافه کنید. حالا مایه ماکارونی آماده است. در بین بعضی
خانوادهها مصرف گوشت محدود است و از طرفی اعضای خانواده این غذا را دوست
دارند، پس با جایگزینی سویا به جای گوشت میتوانید غذایی خوشمزه و متنوع
میل کنید.