ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم:
سینه
جوجه
پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
4 عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه
کم نمک
1 عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
4/1 1 فنجان سبیب
زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)
دستور
العمل
1. آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با
درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد
از 12 دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده
و تکه تکه می کنیم
2.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم.
شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه
می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می
گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف
روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم
با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو
است.
سیمرغ