ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم برای شش نفر
550
گرم قارچ تازه و خرد شده
یک عدد پیاز کوچک ، خرد شده
2/1 قاشق چایی
خوری نمک
2 قاشق چایی خوری روغن زیتون
1 قوطی کدو کنسرو شده
2/1
فنجان خامه
1 قاشق چایی خوری
1 برگ خشک شده نعناع
فلفل کوبیده شده
9
عدد پاستای خام
1 فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)
1 فنجان
پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده
4/3 فنجان پنیر
پارمیسان (ایتالیایی)
دستورالعمل
در یک قابلمه کوچک
قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛
حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،فلفل ،
برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
2/1 فنجان سس کدو را ته
ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو
را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس 2/1 فنجان از
پنیر ریکوتا ،2/1 فنجان پنیر مازارلا و 4/1 فنجان پنیر پارمیسان را اضافه
کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان
را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با یک ورق آلومینیوم
پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از 45
دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید.
دوباره ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد
شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.
سیمرغ