ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
*آش ماست یکی از آشهای معروف بجنورد است که با لهجه ترکی بجنوردی (مستوبه ) نامیده میشود به معنی ماست وآب.(mastoobe)
مواد لازم:
لپه یک استکان
برنج یک لیوان
اسفناج خرد شده نیم
کیلو
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج و لپه و نمک را داخل قابلمه ریخته با مقداری
آب
میپزیم. بعد از اینکه لپه پخته شد اسفناج را هم به آن اضافه میکنیم و با
حرارت
ملایم میگذاریم اسفناج پخته و برنج له شود و لعاب بدهد.
این آش بسیار ساده ولی
خوشمزه است. آنرا با ماست که خوب همزده و کمی رقیق شده میخوریم. برای
چاشنی آن
از فلفل سیاه استفاده میکنیم.
در این آش چون روغن بکار نرفته و بدلیل داشتن
اسفناج یک غذای رژیمی کامل است.