ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
از جمله مواد تشکیل دهنده این
غذای لذیذ، سینه مرغ،قارچ، فلفل سبز،روغن زیتون و سس باربکیو است.
زمان
تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن
زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: سه عدد،به صورت
حلقههای
نازک بریده شود.
فلفل دلمهای: یک عدد، تخم آن
درآورده شود و
نازک بریده شود.
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل: یک و نیم
قاشق چایخوری
قارچ متوسط: 15 عدد، نازک بریده شود.
سینه
مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد
که به صورت رشتهای با ضخامت
یک
سانتیمتر درآورده شود.
آب مرغ: 2 پیمانه
سس باربکیو: 2 قاشق
غذاخوری
خردل: 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: یک قاشق
چایخوری
خامه ترش: نصف پیمانه
طرز تهیه:
1- در یک
تابه بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را حدود 8 دقیقه در آن تفت دهید
تا نرم شوند.
2- فلفل دلمهای، 2/1 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق
چایخوری فلفل و قارچها را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا
زمانیکه آب قارچها روان شود، آنها را تفت دهید.
3- مواد فوق را
از صافی رد کنید و حدود 2/1 پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.
4-
تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقیمانده را در آن
بریزید.
روی سینه مرغ، باقیمانده نمک و فلفل را بپاشید و حدود 5
دقیقه آنها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل
را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
5- آب مرغ و سبزیجات را در ظرف
بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف
جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.
6- سس باربکیو، خردل، و سس
قرمز تند را به محتوای ظرف اضافه کنید بگذارید تا آنجا بجوشند که یک و نیم
پیمانه آب از آنها باقی بماند. آب باقیمانده باید کمی غلیظ باشد.
7-
حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس
بجوشد.
8- سپس مرغ و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به
آنها حرارت دهید که گرم شوند.
9- چیکن استروگانف را میتوانید روی
انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید.
سیمرغ