ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
این غذای خوشمزه را برای
مناسبتهای ویژه، خیلی سریع و آسان تهیه کنید
زمان تهیه و پخت:
20 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
پیاز خرد شده: 4/1 پیمانه
سیر
کاملا خرد شده: 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب سیب:
4/1 پیمانه
خردل: 2 قاشق غذاخوری
فلفل: 8/1 قاشق چایخوری
میگوی
پوست کنده متوسط : 340 گرم
گوجه فرنگی کوچک: یک عدد تخم گرفته
و برش خورده
طرز تهیه:
1- در یک تابه نچسب، پیاز و سیر
را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
2- آب سیب، خردل و فلفل را به
ظرف اضافه کنید و آنها را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید.
3-
میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی که صورتی رنگ
شوند بپزید.
4- گوجه فرنگیهای خرد شده را به محتوای ظرف اضافه کنید
و بگذارید بپزند.
سیمرغ