تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

سرکه ترخون




غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سرکه، با عطر ترخون، معطر کنید.
 

مواد لازم
برگ تازه ترخون / 2 پیمانه
سرکه / 2 پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
 
 
طرز تهیه:
1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون،  کمی آن‌ها را له کنید.
 
2- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید.
 
3- سرکه را روی برگ‌ها بریزید.
 
4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت 3- 2 هفته نگه‌داری کنید.
با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل می‌شود.

5- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.
 قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.
 
6- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.
 
توجه:
تاریخ اعتبار این سرکه 6 ماه پس از تولید است.
 
 
نکات لازم:
• برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید.
• برای نگه‌داری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.
 

سیمرغ

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد