ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
غذاها و سالادهای خود را با استفاده
از این سرکه، با عطر ترخون، معطر کنید.
مواد لازم
برگ تازه
ترخون / 2 پیمانه
سرکه / 2 پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز
تهیه:
1- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آنها را له کنید.
2-
برگهای له شده را درون ظرفی بریزید.
3- سرکه را روی برگها
بریزید.
4- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت
3- 2 هفته نگهداری کنید.
با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه
منتقل میشود.
5- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطریها
بریزید.
قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.
6-
درب بطریها را ببندید و روی آنها برچسب و تاریخ بگذارید.
توجه:
تاریخ
اعتبار این سرکه 6 ماه پس از تولید است.
نکات لازم:
•
برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشهای استفاده
کنید.
• برای نگهداری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.
سیمرغ