ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
تخم مرغ 4
عدد
کره 100 گرم
شکر 130 گرم
آرد سفید 110 گرم
کاکائو 2
قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 0.15 لیتر
بکین پودر 1 قاشق مرباخوری
روغن
1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را
همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه
کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و آن را
به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ، بکینگ پودر
و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این
مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود
مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را
روغن اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این
مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و
ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را
به مدت 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه
:
بهتر است پس از اتمام این زمان تا 5 دقیقه بعد از آن درب
مایکروفر باز نشود.
سیمرغ