ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم :
بره 1 عدد
متوسط
کره 150 گرم
روغن 150 گرم
ماکارونی 1 بسته
جگر بره 3 عدد
پوست
نارنج 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی 2.5 قاشق
سوپخوری
بادام 1.5 قاشق سوپخوری
پسته 1.5 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه : جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز
سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم ، بعد رب گوجه فرنگی را
در نصف لیوان آب حل میکنیم و داخل جگر میریزیم ، بعد از یکی دو جوش از روی
آتش بر میداریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک چند جوش میدهیم در صافی
میریزیم تا آب آن برود ، بعد ماکارونی را با جگر مخلوط میکنیم و خلال بادام
و پسته و نارنج را نیز میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و تمام مواد را
خوب مخلوط میکنیم و بره را بدقت تمیز می کنیم و میشوئیم داخل شکم بره را
کمی نمک و فلفل میزنیم و با مواد آماده شده پر می کنیم و زیر شکم بره را
میدوزیم ، بعد روغن را در ظرف متناسبی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ
شود و اطراف بره را در روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود سپس 2 تا 3 لیوان آب
در آن ریخته و در ظرف را می بندیم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بطوریکه زیاد
له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد ، در صورتیکه با مقدار آب
فوق پخته نشد مقداری آب اضافه میکنیم و در اواخر طبخ کمی نمک به بره میزنیم
و بره را درسته در دیس می گذاریم . ممکن است سس بره را ساده و یا با کمی
رب گوجه فرنگی مخلوط کنیم و روی بره بدهیم و اطراف بره را با گوجه فرنگیهای
ریز یک اندازه سرخ شده و جعفری تزیین کنیم . ممکن است به مایه جگر و
ماکارونی یک قاشق سوپخوری شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو بریزیم آبلیمو و
شکر را با جگر و ماکارونی یکی دو جوش میدهیم .
نکته: برای پخت بره باید
یک دیگ با سایز بره داشته باشید.
سیمرغ