تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه کیک فنجانی موزی




این کیک را بعنوان یک میان وعده لذیذ همراه با چای میل کنید و از آن لذت ببرید ...
 
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 24 عدد کیک فنجانی:
پودر سبوس: 50گرم
شیر گرم:  75 گرم
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
موز: یک عدد
روغن آفتابگردان: 50 گرم
کشمش: 50 گرم
شکر قهوه‌‌‌‌‌‌ای: 60 گرم
آرد سبوس‌دار: 60 گرم
جوش‌شیرین: 2/1 قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر: 2/1 قاشق چایخوری
نمک: 8/1 قاشق چایخوری
دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل: 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 180 سانتی‌گراد یا 4 گاز از پیش گرم کنید.
2- 24 قالب کوچک کیک تهیه کرده، درون آن‌ها کاغذ مخصوص کیک‌پزی را قرار دهید.
  پودر سبوس، شیر و موز را با یک همزن با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید.  سپس،  آن‌ها را درون یک  دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم‌مرغ،  روغن، کشمش و شکر به مدت یک دقیقه مخلوط کنید، پس از آن آرد،  جوش‌شیرین، بیکینگ‌پودر،  نمک، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید.
3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب‌های کوچک فنجانی بریزید (یک قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

سیمرغ

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد