ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
این کیک را بعنوان یک میان وعده لذیذ
همراه با چای میل کنید و از آن لذت ببرید ...
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان
پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 24 عدد کیک فنجانی:
پودر سبوس: 50گرم
شیر
گرم: 75 گرم
زرده تخممرغ: یک عدد
موز: یک عدد
روغن آفتابگردان:
50 گرم
کشمش: 50 گرم
شکر قهوهای: 60 گرم
آرد سبوسدار: 60
گرم
جوششیرین: 2/1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر: 2/1 قاشق چایخوری
نمک:
8/1 قاشق چایخوری
دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل: 4/1 قاشق
چایخوری
طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز از
پیش گرم کنید.
2- 24 قالب کوچک کیک تهیه کرده، درون آنها کاغذ مخصوص
کیکپزی را قرار دهید.
پودر سبوس، شیر و موز را با یک همزن با هم
مخلوط کنید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس، آنها را درون یک دستگاه
غذاساز همراه با زرده تخممرغ، روغن، کشمش و شکر به مدت یک دقیقه مخلوط
کنید، پس از آن آرد، جوششیرین، بیکینگپودر، نمک، دارچین و زنجبیل را به
مخلوط اضافه کرده، هم بزنید.
3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل
قالبهای کوچک فنجانی بریزید (یک قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه
آنها را حرارت دهید.
سیمرغ