ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم:
1
- 2 پیمانه برنج2 - 3 قاشق غذاخوری روغن3 - 100 گرم لوبیا سبز ریز خرد
شده4 - 2 عدد هویج ریز خرد شده5 - 100 گرم کلم سفید خرد شده6 - 2 تا 3 عدد
فلفل سبز که برش زده اید7 - یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده8 - یک قاشق
چای خوری سیر رنده شده9 - 2 قاشق غذاخوری سس سویا10 - یک عدد پیاز خرد
شده11 - نمک و فلفل به میزان کافی12 - 2 عدد پیازچه خردشده
طرز تهیه:
1 - برنج را آبکش کنید.
2 - بعد از آبکش کردن، آب سرد روی برنج بریزید و کنار بگذارید.
3 - سبزی ها را با روغن در قابلمه ای بزرگ به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.
4 - سبزی ها نباید نرم شود، بلکه ترد باقی بماند.
5 - نمک و فلفل و بقیه مواد را اضافه کنید.
6 - سپس برنج را به سبزی اضافه و خوب مخلوط کنید.
7 - سس سویا به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزد؛ غذا آماده خوردن است می توانید آن را سرو کنید.
سیمرغ