تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه :خوراک ذرت و لوبیا آمریکایی






اسکوت پیکوک سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراک‌های اصیل آمریکایی است.
یکی از خوراک‌های ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسکوت پیکوک با روشی آسان و اصیل این خوراک را درست می‌کند. و دارای ترکیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازک، گوشت ران درشت، تکه کره و کرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، کدو، گیاهان بوته ای که در منزل دارید.





مواد لازم:


- 2 فنجان لوبیای تازه
- نمک پاک شده
- 2خوشه ذرت درشت
- روغن بدون نمک
- فلفل سیاه
- 4/1 فنجان سس غلیظ یا(سس بشامل)
- 4/1 فنجان گوشت ران ریز شده

 
دستور العمل


1- لوبیای نازک را در یک ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. 1 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد کنید و به اندازه 30 تا 40 دقیقه بپزید تا این که نازک و نرم شود. لوبیا‌های تغییر شکل داده را از صافی جداگانه رد کنید.


2- ذرت را پوست بکنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده کرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخ‌های آن پاک شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده کرده تا دانه‌های ذرت را از چوبش جدا کنید.
 

3- ماهی تابه را داغ کرده و کره را در آن بیندازید، زمانی که آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه با نمک و فلفل تفت می‌دهیم، خوب که تفت خورد لوبیا را اضافه کرده و برای 1 دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.

4- گوشت و سس را اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را کم کنید. سپس غذا را به 8 قسمت کرده و سرو کنید.
 
 
ارزش غذایی


- کالری 141
- چربی 6 گرم
- چربی‌های اشباع 4 گرم
- کلسترول 20 میلی گرم
- سدیم 246 گرم
- کربوهیدرات 18 گرم
- فیبر 3 گرم
- پروتئین 5 گرم
- ویتامین C 7%
- کلسیم 2%
- آهن 4%
- در صد ارزش روزانه مبنی بر کالری 2000

سیمرغ

 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد