ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
اسکوت پیکوک سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراکهای اصیل آمریکایی است.
یکی
از خوراکهای ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسکوت پیکوک
با روشی آسان و اصیل این خوراک را درست میکند. و دارای ترکیباتی مثل، ذرت
شیرین، لوبیای نازک، گوشت ران درشت، تکه کره و کرم و مواد انتخابی مثل
گوجه فرنگی تازه، کدو، گیاهان بوته ای که در منزل دارید.
مواد لازم:
- 2 فنجان لوبیای تازه
- نمک پاک شده
- 2خوشه ذرت درشت
- روغن بدون نمک
- فلفل سیاه
- 4/1 فنجان سس غلیظ یا(سس بشامل)
- 4/1 فنجان گوشت ران ریز شده
دستور العمل
1-
لوبیای نازک را در یک ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. 1 قاشق چای
خوری نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد کنید
و به اندازه 30 تا 40 دقیقه بپزید تا این که نازک و نرم شود. لوبیاهای
تغییر شکل داده را از صافی جداگانه رد کنید.
2- ذرت را پوست
بکنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده کرده و آن را به آرامی به ذرت
بمالید تا نخهای آن پاک شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده کرده تا
دانههای ذرت را از چوبش جدا کنید.
3- ماهی تابه را داغ کرده
و کره را در آن بیندازید، زمانی که آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه کرده و
برای 1 تا 2 دقیقه با نمک و فلفل تفت میدهیم، خوب که تفت خورد لوبیا را
اضافه کرده و برای 1 دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.
4- گوشت و سس را اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را کم کنید. سپس غذا را به 8 قسمت کرده و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری 141
- چربی 6 گرم
- چربیهای اشباع 4 گرم
- کلسترول 20 میلی گرم
- سدیم 246 گرم
- کربوهیدرات 18 گرم
- فیبر 3 گرم
- پروتئین 5 گرم
- ویتامین C 7%
- کلسیم 2%
- آهن 4%
- در صد ارزش روزانه مبنی بر کالری 2000
سیمرغ