ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد روش تهیه : ۴ ماده
اولیه ( شیر – قهوه – نشاسته و شکر) را باهم در یک ظرف هم زده و روی شعله
ملایم بمدت یک دقیقه قرار داده و به آن غلظت می دهیم. بعد آن را روی یخ
میگذاریم تا خنک شود و در ظرف های کوچک ریخته و با خامه فرم گرفته تزیین
کرده و کمی پودر دارچین روی آن می پاشیم و در یخچال بمدت یکساعت میگذاریم
تا خنک شود و به اصطلاح خود را بگیرد و آماده مصرف شود .
۲ پیمانه شیر
۳ قاشق غذاخوری قهوه فوری-نسکافه
۲ قاشق غدا خوری و ۲ قاشق چایخوری نشاسته
۱/۴ پیمانه شکر و ۲ قاشق شکر جدا جدا برای فرم دادن به خامه
۱/۲ پیمانه خامه
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
کمی دارچین برای طعم و تزیین
محصولات برتر
لذت آشپزی با تیم مالزر + کتاب
آموزش پخت جدیدترین و لذیذترین غذاها توسط بهترین
آشپز آلمان ....
قیمت:
15000 تومان
کتاب و سی دی
آشپزی مدرن+کتاب
روشها و رموز (طبخ) سر یعترین ، زیباترین ، خوشمزه
ترین غذاهای هزاره جدید را بدانی
قیمت:
9000 تومان
CD/DVD