ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
از جمله مواد تشکیل دهنده ی این غذای لذیذ، سینه مرغ، قارچ، فلفل سبز، روغن زیتون و سس باربکیو است.
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط سه عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک یک و نیم قاشق چای خوری
فلفل یک و نیم قاشق چای خوری
قارچ متوسط 15 عدد
سینه مرغ 4 عدد
آب مرغ 2 پیمانه
سس باربکیو 2 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز تند یک قاشق چای خوری
خامه ترش نصف پیمانه
1- در یک تابه ی بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را که به صورت حلقه های نازکی بریده شده، حدود 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
2- فلفل دلمه ای که تخم آن درآورده شده و نازک بریده شده، نصف قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و قارچ ها که نازک بریده شده را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ ها روان شود، آن ها را تفت دهید.
3- مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود نصف پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.
4- تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقی مانده را در آن بریزید.
روی سینه ی مرغ که بدون پوست و استخوان است و به صورت رشته ای با ضخامت یک سانتی متر درآورده شده، باقی مانده ی نمک و فلفل را بپاشید و حدود 5 دقیقه آن ها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
5- آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.
6- سس باربکیو، خردل و سس قرمز تُند را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید تا آن جا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آن ها باقی بماند.
آب باقی مانده باید کمی غلیظ باشد.
7- حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.
8- سپس مرغ و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آن ها حرارت دهید که گرم شوند.
9- چیکن استروگانف را می توانید روی انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید.