ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم
آرد یک پیمانه
کره 125 گرم
تخممرغ دو عدد
پودرشکر نصف پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
نشاسته به میزان لازم
موز، پودرقند و دارچین به میزان لازم
شیرینی انگشتی موز
طرز تهیه
ابتدا کره نرم شده را با تخممرغ میزنیم، سپس به آن پودرشکر، بیکینگپودر و آرد را اضافه میکنیم. آن قدر به این مواد نشاسته اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم، سپس به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و مستطیلهایی به ابعاد دلخواه میبریم. بعد یک قطعه موز را در مخلوط دارچین و پودرقند غلتانده و در میان خمیر مستطیل قرار میدهیم و خمیر را میبندیم، دو طرف آن را کاملا به هم میچسبانیم و در سینی فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار میدهیم.بعد از پختن شیرینی میتوانیم آن را با دارچین، پودرقند یا شکلات ذوب شده تزئین کنیم.