ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
این سوپ نرم و خوش منظر، به خصوص در زمانی که در تهیه آن به جای پیاز از تره فرنگی استفاده شود، پیش غذایی عالی و کامل است.
مواد لازم برای شش ظرف• 3 پیمانه کدو حلوایی پوست کنده و خرد شده به قطعات کوچک (حدود یک کدوی کوچک)
• 2 پیمانه هویج ریز خرد شده (4 عدد متوسط)
• ¾ پیمانه تره فرنگی یا پیاز خرد شده
• 1 ق.س کره یا مارگارین
• 4 پیمانه- حدود 900 میلی لیتر- آب مرغ (آب مرغ پخته شده یا 3 عدد قرص سوپ مرغ حل شده در 4 پیمانه آب جوش)
• ¾ ق.چ. پودر فلفل سفید
• ¾ ق.چ. پودر جوز هندی
• ¼ پیمانه خامه
• تخمه کدوی برشته (در صورت تمایل)
• برگهای ظریف ترخون (در صورت تمایل)
روش تهیه
1.
کدو، هویج و تره فرنگی/پیاز را با کره در یک قابلمه بزرگ در بسته، روی
حرارت متوسط بپزید و گاهی به هم بزنید. آب مرغ را افزوده و بگذارید جوش
بیاید. حرارت را تا حدی که مخلوط به آرامی بجوشد، پایین آورده، درب قابلمه
را ببندید و به مدت 25 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات کاملا نرم
شوند، بپزید. بگذارید اندکی خنک شود.
2. نیمی از مخلوط را در
مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و به هم بزنید تا مایع یکنواختی حاصل شود. این
کار را با باقی مخلوط کدو تکرار کنید. تمام مایع را مجددا داخل قابلمه
ریخته، فلفل سفید و جوز هندی را اضافه کنید و بگذارید به حد قل زدن برسد،
خامه را قبل از جوش آمدن مایع اضافه کنید و سپس بگذارید یکی دو قل بزند.
در صورت تمایل هر ظرف را با کمی تخمه برشته یا برگ ترخون تزیین کنید.