ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
غذای خوش ظاهر و خوش طعم، برای علاقمندان خوراکهای تندی که از مزه و رنگ و بویی متفاوت با غذاهای معمول برخوردار باشند، بهترین انتخاب است.
مواد لازم برای 4 نفر
• نیم کیلو گوشت پوست گرفته و بدون استخوان ران یا سینه مرغ
• یک سوم پیمانه آب
• 2 ق.س. سس سویا
• 2 ق.چ. آرد ذرت
• ½ یا ¾ ق.چ. سس فلفل تند
• 1 ق.س. روغن مایع
• 2 حبه سیر ریز خرد شده
• 2 ق.چ. زنجبیل تازه رنده شده
• ½ پیمانه تره فرنگی درشت خرد شده (به طول 5 سانتی متر)
• در صورت تمایل: 6 عدد فلفل قرمز تند (چیلی) کوچک
• ½ پیمانه بادام زمینی
• 2 پیمانه برنج پخته
روش تهیه
1. مرغها را به شکل نوارهایی متوسط خرد کنید و کنار بگذارید.
2. برای تهیه سس، آب، سس سویاف آرد ذرت و سس فلفل تند را در کاسه کوچکی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3.
روغن را در یک قابلمه مناسب ریخته و گرم کنید (در صورت لزوم در طول تهیه
غذا باز هم به آن روغن اضافه کنید). سیر و زنجبیل را به مدت 15 ثانیه در
روغن داغ تفت دهید، تره فرنگی را افزوده و در صورت تمایل فلفل قرمز را هم
اضافه کنید. مخلوط را به مدت یک دقیقه و نیم بر روی حرارت قرار داده و
مرتب به هم بزنید. مخلوط را از قابلمه خارج کنید و نیمی از مرغها را درون
آن ریخته و روی حرارت به هم بزنید تا تغییر رنگ دهد. مرغها را از قابلمه
خارج کرده و باقی مرغ را هم به همان ترتیب آماده کنید. تمام مرغها را درون
قابلمه برگردانید و تکه های آنرا طوری در اطراف قابلمه جمع کنید که میان
ظرف خالی شود.
4. سس را در مرکز قابلمه ریخته، با مرغها مخلوط
کنید و به هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ شود، سبزیجات را اضافه کرده و خوب
با مرغ و سس مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی داغ شود.بادام زمینی را هم
اضافه کرده و پس از مخلوط شدن مواد با یکدیگر، آنرا بلافاصله بر روی برنج
پخته سرو کنید.