تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه خورش بامیه با بادمجان


مواد لازم:

گوشت                                400 گرم

بامیه                                   300 گرم

بادمجان                               10 عدد

گوجه ‌فرنگی                        5 عدد

پیازداغ                                دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                  یک قاشق غذاخوری

آب‌غوره                               دو قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل          به مقدار لازم



  طرز تهیه خورش بامیه با بادمجان -www.jazzaab.com


طرز تهیه:

بامیه‌ها را تمیز بشویید و ساقه سر بامیه را به‌ حدی ببرید که سر کلاهک باز نشود چون مایه لیزی از آن خارج می ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش می ‌شود.

بادمجان‌ ها را پوست کنده و سرخ می ‌کنیم.

گوشت را خرد کرده و با پیاز داغ کمی تفت می‌ دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم و با مقداری آب می ‌گذاریم بپزد.

بامیه‌ ها را در تابه می‌ چینیم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و یک قاشق رب را در آن می ‌ریزیم و می ‌گذاریم بامیه ‌ها کمی بپزند.

سپس بادمجان‌ ها را روی آن می ‌چینیم و گوجه ‌فرنگی را از وسط نصف کرده و روی بادمجان‌ ها می‌ چینیم و می ‌گذاریم خورش جا بیفتد.

در انتهای پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را برمی ‌داریم.

نکات:

* بامیه‌ هایی که برای خورش انتخاب می‌ کنید بهتر است ریز باشد.

* بعضی ‌ها بامیه را هم سرخ می ‌کنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه می ‌چینند ولی من بامیه را سرخ نمی ‌کنم و فقط کمی زودتر از بادمجان در تابه می‌ گذارم تا کمی بیشتر بپزد.

* اگر بامیه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچینید، بادمجان‌ ها کمی له می‌ شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد