ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
خوراکی ساده و سبک و متفاوت از غذای روزمره، این غذا در طی 20 دقیقه آماده میشود و بسیار خوش طعم و لذیذ است.
مواد لازم - برای چهار نفر
• 350 گرم فیله بوقلمون
• نصف پیمانه برگ پیازچه خرد شده
• 1 یا دو فلفل چیلی قرمز یا سبز ریز خرد شده
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• 1 قاشق سوپخوری روغن
• یک چهارم فنجان آرد سفید
• نصف لیموترش ورقه شده (در صورت تمایل)
روش تهیه1.
فیله را از پهنا به صورت چهار دایره ضخیم ببرید. این دایره ها را در یک
کیسه فریزر قرار داده و با یک بیفتک کوب، بر روی آنها بکوبید تا پهن شده و
به قطر 1 سانتیمتر درآیند.
2. قطعات بوقلمون را از کیسه خارج
کرده و روی آنها را به طور مساوی با پیازچه، فلفل و نمک بپوشانید، آنها را
مجددا در کیسه قرار داده و بکوبید تا به قطر نیم سانتیمتر برسند.
3. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و ضخیم داغ کنید. قطعات بوقلمون را به آرامی درون آرد بزنید و آهسته آرد اضافه آن را بتکانید.
4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. در میانه سرخ کردن آنها را یک مرتبه برگردانید.
در صورت تمایل آنها را با قطعات لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.