ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
این بار با خامه و مربای توت فرنگی داخل کیک، طعم متفاوتی را تجربه کنید.
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
کره 175 گرم
شکر 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 175 گرم
مربای توت فرنگی 3 قاشق چایخوری
خامه 500 گرم
1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز تنظیم کنید. دو قالب کیک انتخاب کرده و آن ها را چرب کنید.
2- کره و شکر را در ظرفی ریخته، آن قدرهم بزنید تا پف کرده و بی رنگ شود.
تخم مرغ ها را هم بزنید. سپس به آرامی تخم مرغ های هم زده را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.
3- آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس با قاشق، مایه کیک را درون قالب ها بریزید.
4- مدت 20 دقیقه آن ها را حرارت دهید. سپس بگذارید تا سرد شوند و از قالب بیرون آورید.
5- خامه را آن قدر هم بزنید تا سفت و ضخیم شود. سپس آن را همراه مربای توت فرنگی روی یکی از اسفنج ها بریزید.
6- سپس اسفنج دیگر را روی آن قرار دهید.
7- روی کیک به مقدار فراوان پودرقند بریزید و نوش جان کنید.