تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه کیک اسفنجی ویکتوریا


کیک اسفنجی ویکتوریا -www.jazzaab.com


این بار با خامه و مربای توت فرنگی داخل کیک، طعم متفاوتی را تجربه کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای اسفنج کیک:

کره                                      175 گرم

شکر                                    175 گرم

تخم مرغ                              3 عدد

آرد                                       175 گرم


مواد لازم برای داخل کیک:



مربای توت فرنگی                     3 قاشق چایخوری

خامه                                       500 گرم


کیک اسفنجی ویکتوریا -www.jazzaab.com



طرز تهیه:



1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز تنظیم کنید. دو قالب کیک انتخاب کرده و آن ها را چرب کنید.

2- کره و شکر را‌‌‌ ‌‌در ظرفی ریخته، آن قدرهم بزنید تا پف کرده و بی رنگ شود.

تخم مرغ ها را هم بزنید. سپس به آرامی تخم مرغ ‌های هم زده را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

3- آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس با قاشق، مایه کیک را درون قالب ها بریزید. 

4- مدت 20 دقیقه آن ها را حرارت دهید. سپس بگذارید تا سرد شوند و از قالب بیرون آورید.

5- خامه را آن قدر ‌‌هم بزنید تا سفت و ضخیم شود. سپس آن را همراه مربای توت فرنگی روی یکی از اسفنج ها بریزید.

6- سپس اسفنج دیگر را روی آن قرار دهید.

7- روی کیک به مقدار فراوان پودرقند بریزید و نوش جان کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد