ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
رولت گوشت بسیار خوشمزه و ساده که می توانید آنرا با سوس گوجه فرنگی شیرین و یا قارچ مصرف نمایید.
مواد لازم برای 8 نفر• 2 تخم مرغ زده شده
• سه چهارم پیمانه شیر
• دو سوم پیمانه پودر نان خشک یا نان سوخاری نرم (با پودر سوخاری مخصوص مرغ و ماهی اشتباه نشود)
• یک چهارم پیمانه پیاز ریز خرد کرده
• 2 قاشق سوپ خوری جعفری تازه خرد کرده
• 1 قاشق چای خوری نمک
• نصف قاشق سوپ خوری ریحان یا آویشن خشک خرد شده
• یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 800 گرم گوشت کم چربی گاو، گوساله یا بره
• یک چهارم پیمانه سوس گوجه فرنگی
• 2 قاشق سوپخوری شکر (ترجیحا قهوه ای)
• قاشق چایخوری پودر خردل
• قالب فلزی مستطیل شکل در اندازه 20X10x5 سانتیمتر
روش تهیه
1. تخم مرغها و شیر را در یک کاسه مناسب ریخته، خرده نان، پیاز، جعفری، نمک، ریحان و فلفل را اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
2.
گوشت را افزوده و خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را در قالب قرار داده و به
آرامی آنرا مطابق قالب مرتب میکنیم. توجه کنید که نباید مخلوط را در قالب
فشار دهید. میتوانید مخلوط را ابتدا به شکل یک استوانه 20 سانتی متری لوله
کنید و سپس آنرا در قالب قرار دهید.
3. رولت را در فر 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به مدت 1 ساعت و ربع بپزد.
4.
در این فاصله، سوس گوجه فرنگی، شکر و خردل را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده
و بر روی رولت ریخته و آنرا ده دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم. سپس فر را
خاموش کرده و ده دقیقه بعد، رولت را از فر خارج کرده، در ظرف مناسب قرار
میدهیم.
توجه: اگر به طعم شیرین سوس علاقه ندارید، میتوانید
هنگام سرو روی رولت را با سوس قارچ بپوشانید یا در ترکیب سوس گوجه فرنگی
از شکر کمتری استفاده کنید.