ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم:
این مواد برای 8 نفر در نظر گرفته شده شما میتوانید به نسبت آن را کم یا زیاد کنید.
جو نیمکوب 300 گرم
گوشت 400 گرم
سبزی آش ( تره – جعفری- شوید- گشنیز- اسفناج) 1 کیلو
لوبیا ( چیتی و سفید و قرمز مخلوط با هم) یک لیوان
عدس یک لیوان
برنج یک فنجان
پیاز سرخ کرده 7 قاشق سوپخوری ( پیاز سرخ کرده در آش زیاد باشه آش خوشمزه تر میشه)
یک شیشه کشک
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:حبوبات
را قبلن خیس می کنیم و بعد آنرا با گوشت و پیاز سرخ کرده و زردچوبه و نمک
و فلفل می گذاریم بپزد وقتی گوشت نیم پز شد جو و برنج را به آن اضافه می
کنیم و حرارت را ملایم می کنیم و گاهی آش را هم می زنیم . سبزی خرد شده را
به آش اضافه می کنیم و می گذاریم آش خوب جا بیفتد. از روی آتش بر می داریم
و کشک را داخل آن می ریزیم.
برای تزیین آش از پیاز داغ و نعنا داغ ( در صورت تمایل سیر داغ) و قیمه می توانیم استفاده کنیم.
این آش را می توانید بدون
گوشت بپزید و یا فقط از آب گوشت استفاده کنید. اگر دوست ندارید قطعات گوشت
دیده شود قبل از ریختن سبزی گوشت ها را بیرون بیاورید و کاملن بکوبید و یا
ریش ریش کنید و داخل آش بریزید.
اگر آش را بدون گوشت درست کردید در ابتدا دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید.