ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد لازم برای مربای به:
به 1 کیلو
شکر 750 گرم
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
هل کوبیده 1 قاشق چایخوری( یا هل نکوبیده 1 قاشق مرباخوری)
طرز تهیه:
به
را پوست کنده و قاچ کرده داخل ظرف ریخته و حدود 5 لیوان آب ریخته (طوری که
روی به را بگیرد) در آن را می بندیم و روی حرارت می گذاریم تا به کمی پخته
شود (ولی له نشود) بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و می ذاریم با حرارت
ملایم 3-4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غلیظ شود بعد آب
لیمو و هل را به آن اضافه می کنیم و بعد از چند جوش آن را از روی آتش بر
می داریم. ( اگر از هل نکوبیده استفاده کردید همراه با شکر هل را داخل
مربا بریزید)
برای درست کردن مربای « به» باید از ابتدا در ظرف بسته باشد و حرارت ملایم باشد تا کاملن رنگ مربا قرمز شود.