ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
شیرینی خشک دو رنگ
مواد لازم:
شکر 150 گرم
کره 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 450 گرم
طرز تهیه:
شکر-
کره- تخم مرغ و وانیل را در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. بعد آرد را کم کم
اضافه کنید. و با دست خوب ورز بدید. بعد خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید
و مدت 30 دقیقه در یخچال بماند.
برای اینکه دو رنگ خمیر داشته باشید 3
قاشق غذا خوری از آرد را کم کرده و 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه
کنید. (برای دورنگ خمیر یکی ساده و یکی کاکائویی مواد را نصف میکنید)
خمیر
را کمی ورز می دهید بعد گلوله ای از خمیر بر میدارید و با وردنه به قطر 3
میلی متر باز میکنید . همینطور خمیر کاکائویی را هم باز میکنید و روی خمیر
ساده میگذارید ( خمیر ها را با کارد بصورت مربع مبرید که مرتب باشه و خمیر
کاکائویی یک سانت کوچکتر از خمیر ساده باشه) بعد خمیر را با دقت رول
میکنید و یک ساعت در یخچال میگذارید تا خودش رو بگیره سپس با چاقوی تیز
برش میزنید.
خمیر های اضافی را هم میتوانید بصورت رول های باریک درست
کنید و دورنگ متضاد را کنار هم بگذارید و دو رول هم روی آانها قرار بدهید
و بعد برش بزنید ( باید قبل از برش زدن در یخچال بگذارید)
بعد از برش خمیر, آن را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزید. ( فر را قبلن باید گرم کنید)
منبع : سایت آشپزخانه شیندخت