تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

تفریحی ,سرگرمی ,عکس عاشقانه ,مطالب خواندنی, مدل لباس 2019 ,lovefun

گالری عکس ,مدل لباس, آرایشگری ,اس ام اس های جدید, مسائل زناشوئی, عاشقانه ,عکس فانتزی

طرز تهیه فروماژ پرتقال

مواد لازم (برای 6-5 نفر) :

زرده ی تخم مرغ  4 عدد
شکر  1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل  یک چهارم قاشق چای خوری
آب پرتقال  5/2 پیمانه (380 گرم)
خامه ی پاستوریزه  1 پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم   4 ورق
رنده ی پوست پرتقال  نصف قاشق چای خوری


روش تهیه :

زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.

سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.


نکته :

به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد