ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
سوفله مرغ و قارچ
مواد لازم
گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ کامل: ۴ عدد
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
قارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرم
پنیر: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲ لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
خردل: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
کره
را روی حرارت آب کرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به تدریج اضافه
کنید تا سس صاف و یک دست شود، اگر گلوله شد از صافی رد کنید و روی حرارت
قرار دهید تا جوش آید، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه کنید،
خردل را هم اضافه کرده و پس از چند جوش، شعله را خاموش کنید، ۶ عدد سفیده
را خوب زده تا مثل پنبه شود، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده
را با مایه شیر و زرده مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در
آخر با سفیده مخلوط کرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی که قبلا" چرب کرده
اید بریزید، مایه باید ظرف را پر کند، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و
ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت ۴۰۰ درجه قرار دهید. سوفله بهتر است ۴۵
دقیقه در فر باشد و شما میتوانید برای این که سوفله لطیف تر طبخ شود آن
را به طریقه بن ماری آماده کنید، (بن ماری یعنی پختن روی آب، در ظرف
بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید).